27.08.2014

 

Min morgenrutine: Når klokken ringer så tar jeg tak i Pincha (hunden vår) og trekker henne inn i armkroken og har en liten kosestund. Det gir meg alltid en bra start på dagen:) Deretter fylles det på med supersmoothie, Yoga og tur med Pincha. Det er som regel hun som bestemmer rekkefølgen på tur og yoga;)

Verden trenger mer: lek og latter

Jeg tror på: drømmer som blir til virkelighet

Kjærlighet er: å ta vare på hverandre og ville det beste for alle, liten stor, dyr, menneske.

Jeg kan ikke få nok av: det som inspirerer meg, glade mennesker, positivitet, omsorg, utfordringer, yoga, vakker natur, dyr, hjemmelaget rå sjokolade , gode bøker og god veganmat.

Yoga er: for meg et verktøy for å bli bevisst på hvem jeg velger å være her i verden. Og igjen et verktøy for å lære andre å kjenne etter hvem de ønsker å være. En vei å gå som starter med å bli oppmerksom på vår fysiske kropp og hvordan den fungerer og dens kapasitet, derfra overføre dette til ditt indre og mer subtile deg.

I 2014 har jeg lyst til: å velge å se alt det positive her i verden og fokusere på det.

Mitt mantra for livet er: Be kind whenever possible, it is always possible.

 

Hos Leela Yoga underviser Stine i Funky Flow. Den perfekte starten på en perfekt helg! :)