Gravidyoga

 

 

Gravidyoga er en fantastisk måte å forberede kroppen før fødsel. Tiden mens du går gravid er fylt med store endringer for den vordende mor både i kropp og sinn. Yoga frigjør spenninger, bedrer respirasjon, immunsystem, blodsirkulasjon og fordøyelse og gir deg klarere fokus og økt kroppsbevissthet.
 
Gravidyoga er en time spesielt tilrettelagt gravide (i alle trimestre), enten du er helt fersk til yoga eller er en erfaren utøver. Du kan begynne med gravidyoga så tidlig som du ønsker, men det er spesielt anbefalt fra tredje måned og frem til fødselen. For gravide som har erfaring med yoga går det fint å fortsette med vanlige yogatimer for så å gå over til yoga for gravide mot slutten av svangerskapet. 
 

Gjennom en myk oppvarming i rolig tempo bygger vi gradvis på med forfriskende øvelser i flytende sekvenser som bygger styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Sammen utforsker vi stillinger og bevegelser som kan være til nytte under graviditet, fødsel og tiden etter. Timen avsluttes med dyp avspenning og meditasjon som roer sinnet og aktiverer kroppens egne helbredende mekanismer.

I tillegg til å forberede kroppen din til fødselen, vil yoga for gravide gi deg styrke og overskudd i svangerskapet og skape et samspill mellom kropp og sinn. Kroppen blir myk og sterk og du vil kjenne at unødige spenninger forsvinner. 

Det er ingen krav til forkunskaper og du trenger ikke å ha erfaring med yoga fra før for å delta på dette kurset.

 

Kurset går Tirsdager kl 15.30 - 16.45

Pris: 1100,- for 6 uker

Oppstart: Tirsdag 10. oktober 2017

 

 

Send epost, ring 976 59 071 eller kom innom studio for påmelding :)

 

Her kan du lese mer om Yoga for bedre fødsel