Hjerteåpner

 

Hvis du ennå har til gode å finne gleden i de hjerteåpnende stillingene, er det på tide å begynne nå. 

Hjerteåpnere, eller bakoverbøyer, handler om mange ting: å gi slipp på gamle hendelser, å åpne opp og å tilgi, men også å stole på at alt blir sånn som det skal. Alltid. Det handler om å tørre å gi slipp på kontroll, å åpne opp for hele følelsesspekteret og å elske uten forbehold. Hjerteåpnere bygger mot og utholdenhet, og gir oss den type energi som driver oss til å strekke oss ut mot andre. Stillingene åpner og strekker en stiv forside, og er supre for alle som sitter å jobber foran PCen hele dagen.

Sjansene er store for at hvis du ikke er noe god i bakoverbøyer, så er det ikke fordi du ikke verdsetter nytten, det er mer sannsynlig at du aldri virkelig har opplevd dem. Kanskje du er stiv på forsiden av kroppen, kanskje du har svake ryggmuskler eller kanskje du instinktivt vet å beskytte et sårbart hjerte fra stillinger du er ikke klar for.

Ikke vær redd for å delta på timen selv om du ikke har så mye erfaring med bakoverbøying. Det finnes modifkasjoner for alle stillinger, så alle kan få utbytte av timen.

Les mer om Tonje her.