Karen

 

 

Karen er utdannet yogalærer ved Nordiska Yogainstitutet. Hun har 200 timers (RYT) grunnutdanning samt påbyggingskurser innen ViryaYoga og terapeutisk yoga. 

Karen er i tillegg utdannet klassisk sanger og begynte først med yoga som en effektiv treningsform for sangere, da yoga styrker kjernemuskulaturen, bevisstgjør pusten, og gjør at man lettere kan åpne opp kroppen, redusere spenninger og trene konsentrasjonen. 

I timene til Karen blir det lagt vekt på teknikk og bevisstgjøring av kropp og pust. Yogaøvelsene blir alltid koblet opp til ulike tema for timen, både filosofisk og fysisk.

Min morgenrutine: Stå opp kl. 06.00, bruke lang tid på badet, drikke mye vann, snike meg ut fra en sovende mann og to snorkende hunder for å undervise morgenyogaklasse, komme hjem og spise en stor, næringsrik frokost etterfulgt av en avslappende tur med hundene på Grünerløkka før dagen går videre.

Verden trenger mer: Bevissthet om dyrevelferd og miljø. Ikke bare bevissthet, men handlinger som gagner både dyr og miljø.

Jeg tror på: Tilstedeværelse i øyeblikket og viktigheten av å praktisere regelmessig.

Kjærlighet erOveralt, overstrømmende, grenseløs.

Jeg kan ikke få nok av: Kunnskap og innsikt.

Yoga er: Et verktøy for god helse - mentalt og fysisk, en dyp, meningsfull praksis som kan følge deg gjennom hele livet. Å komme hjem.

I år har jeg lyst til: Å snakke og handle fra hjertet, og inspirere andre til å gjøre det samme.

Mitt mantra for livet er"Work, simplicity, enjoyment".

 

Hos Leela Yoga underviser Karen i Virya Yoga og Meditasjon