Kelsi

 

 

Kelsi er sertifisert yogainstruktør i vinyasa flow yoga fra Yandara Yoga Institute på Bali og i Yin&Yang yoga med Cécile Roubaud på Eight Treasures Yoga. I tillegg til å være yogainstruktør og en av grunnleggerne av Leela Yoga er Kelsi også sertifisert holistic health coach. 

Kelsi startet sin yogareise noen år tilbake da hun ble bitt av den svært giftige puff adder slangen mens hun bodde i Sør Afrika. Denne hendelsen ble et vendepunkt i livet hennes, og det å ha opplevd å sveve mellom liv og død, førte til at Kelsi ønsket et mer målrettett og meningsfylt liv. 

I sin undervisning ønsker Kelsi å dele sin historie om hvordan yoga fikk henne tilbake på beina igjen etter et dødlig slangebitt, men også hvordan denne opplevelsen har endret måten hun tenker, føler og ikke minst hvordan hun velger å elske og sette pris på alt rundt seg.

Min morgenrutine: Meditasjon, yoga, kose med Tigger, hunden min, etterfulgt av et stor kopp med varmt vann med eplecidereddik og sitron. 

Verden trenger mer: Tilgivelse.

Jeg tror på: Kraften og rytmen i naturen.

Kjærlighet er: Mild, modig og livgivende.

Jeg kan ikke få nok av: Søtpoteter, ordets kraft, hjemmelaget granola, skiftende årstider, bøker, yogatights, grønn juice, åndelighet, vakre fotografier og lyden av regn. 

Yoga er: Mitt kreative utløp for å hjelpe mennesker til å føle seg mer levende.

I år vil jeg: Endre måten kvinner ser på sin femininitet og måten menn behandler den.

Mitt mantra for livet er: Everything happens for a reason”