Kelsi

 

Hei!

Mitt navn er Kelsi og jeg er yogainstruktør og en av grunnleggerne av Leela Yoga. Jeg er halvt amerikansk, halvt norsk, ble født i Sveits, vokste opp i Belgia og både studerte og jobbet i USA før jeg besluttet at det var på tide å komme til Norge, oppdage mine røtter og utforske dette vakre landet.

I tillegg til å være yogainstruktør er jeg også sertifisert holistisc health coach og har en Bachelor of Commerce in Management fra Santa Clare University, California. Etter bachelorstudiene var jeg så heldig å få jobbe på Target sitt hovedkontor i Honolulu, Hawaii.

Jeg startet min yogareise noen år tilbake da jeg var så uheldig å bli bitt av den svært giftige puff adder slangen mens jeg bodde i Sør Afrika. Denne hendelsen ble et vendepunkt i livet mitt, og etter å ha opplevd å sveve mellom liv og død, ønsket jeg å leve et mer meningsfylt og målrettet liv enn tidligere.

Derfor, etter å ha jobbet to år på Targets' hovedkontor, hadde jeg et stort behov for å utforske noe helt annet. Jeg var allerede tiltrukket av yoga og den balansen yoga førte med seg inn i livet mitt, og jeg følte det var på tide å endre livstilen min og finne en mer ekte og inspirerende måte å leve på. Å reise og å fordype meg mer yogapraksisen min virket som det opplagte valget, så jeg la ut på en reise alene til Asia med fokus på å bare gjøre ting som var bra for meg; nyte herlig asiatisk mat og kulturelle opplevelser, møte inspirerende mennesker, knytte nye vennskap og selvfølgelig fordype meg i yogapraksisen min. Jeg fant fort ut at jeg elsken den nye tilværelsen og den energien dette livet ga meg.

Til slutt førte reisen min meg til Yandara Yoga Institute på Bali hvor jeg ble sertifisert yogainstruktør under kyndig veiledning fra Craig Perkins, Shane-Christopher Perkins, Allison Eaton og Nicolina Sandstedt. Jeg er i dag en Yoga Alliance sertifisert yogainstruktør i Vinyasa Flow Yoga.

Etter at jeg var ferdig utdannet hadde jeg et sterkt ønske om å ta praksisen min med meg hjem til Norge hvor jeg har mine røtter. Jeg ønsker ikke bare å dele min historie om hvordan yoga fikk meg tilbake på beina igjen etter et dødlig slangebitt, men også hvordan denne opplevelsen har endret måten jeg tenker, føler, elsker og setter pris på alt rundt meg på en helt ny måte enn tidligere. Leela Yoga er det perfekte stedet for å dele denne historien.

Håper på å se deg i studiet vårt!

 

Kelsi xox