Kjersti

 

 

Kjersti oppdaget yoga i 2002 og har siden testet ulike yogastiler og yogalærere mange steder i verden.  

Kjersti har jobbet som yogainstruktør siden 2006 og har utviklet en forkjærlighet for Ashtanga Yoga. Hun har i flere år fulgt fantastiske John og Lucy Scott, som begge er anerkjente seniorlærere og instruktører innen Ashtanga  og er anerkjente av Sri K. Pattabhi Jois. Til nå har Kjersti gjennomført en 200 timers Ashtanga Vinyasa Teacher Training med John og Lucy Scott (RYT 200 hours), og hun jobber nå mot en 500 timers registrering.

Til daglig jobber Kjersti som advokat, og yogaen er et supert supplement i en hektisk hverdag. Hun er opptatt av at det skal være en lav terskel for å gjøre yoga. "Gjør det når du kan og når du får tid, og du vil se at yoga gir både glede og god trening mentalt og fysisk!"

Min morgenrutine:

1. Små barneføtter som sparker meg i ansiktet altfor tidlig på morgenen etterfulgt av tidenes smil

2. Kaffe og vann  

3. Yoga (livet;)

Verden trenger mer: rettferdighet, tilgivelse og dansende mennesker

«Those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music …”  ~ Friedrich Nietzsche 

Jeg tror på: at vi voksne har mye å lære av barn, rettferdighet, medmenneskelighet, kjærlighet, humor, yoga og sjokolade ;)

Kjærlighet er: overalt! I naturen, til månen og tilbake, blant mennesker og dyr, i deg selv, i hjertet og som en dansende følelse i magen... Den som leter finner ;)

«The moment we begin to seek love, love begin to seek us. And to save us.”  ~ Paulo Coelho

Jeg kan ikke få nok av: smil, latter og de små (og store;) tingene i livet

Yoga er: en livsstil og mye mer enn bare asanas (yogaøvelser). Den fysiske yogaen er imidlertid et supert verktøy for å tilnærme seg yogaens mange spennende sider J

Livet blir det vi gjør det til og ikke det som skjer oss.. Yoga kan være ulikt for alle mennesker, men den kan blant annet gjøre oss sterkere, mer bevisste, mer tilstede i nået, mykere, friskere, mer i balanse…osv både fysisk og mentalt.  Det finnes ingen fasit, så det er bare å prøve… take what you needJ Namaste! 

I år har jeg lyst til: oppdage nye ting i mitt vanlige liv. Være mer takknemlig og prøve å gjøre en forskjell!

Å se deg på en yogatime hos LeelaYoga selvfølgelig :)

Mitt mantra for livet er: Be the change you wish to see in the world. ~ Mahatma Gandhi