Kristin

 

Kristin Austrheim deltok på sin første yogatime i 2003 og har siden den gang vært innom flere ulike yogatyper og praktisert med ulike instruktører. De siste årene har hun spesielt utviklet en lidenskap for lekenheten og flyten i vinyasa. I 2017 valgte hun å realisere drømmen om å ta praksisen et steg videre, og ble sertifisert yogainstruktør innen vinyasa (RYS200) gjennom Atman Yoga School.

Det er viktig for Kristin å skape en uhøytidelig, trygg og inkluderende atmosfære i sine timer. Samtidig ønsker hun å utfordre deg til å utforske egne grenser og tilpasse praksisen din til akkurat dine behov. For Kristin er yoga en livsstil som bidrar til å skape balanse, vekst og tilstedeværelse også utenfor yogarommet, noe hun er opptatt av å formidle i timene sine.
 
Min morgenrutine: Det første som møter meg om morgenen er to katter som vil ha mat og kos. Dermed bruker jeg litt tid på å finne fokus gjennom meditasjon, pranayama eller asanas, før jeg lager meg en stor kopp kaffe og spiser en deilig frokost.

Verden trenger mer: Åpenhet, toleranse og smil

Jeg tror på: Befrielsen i å ikke ta seg selv så høytidelig

Kjærlighet er: Universelt, en iboende kraft vi alle har i oss

Jeg kan ikke få nok av: Gode samtaler, naturopplevelser, bøker, å danse, katter og yoga

Yoga er: Helbredelse, tilstedeværelse, indre ro. Yoga møter oss der vi er, og er alltid tilgjengelig for oss, uansett hvor vi er i livet.

I år har jeg lyst til: Tilbringe flere dager og netter utendørs, lære mer, elske mer og å undervise yoga så mye som mulig

Mitt mantra for livet er: Ha tillit til deg selv!
 
Hos Leela Yoga underviser Kristin i Vinyasa