Linn

 

Linn er sertifisert yogalærer (RYT200) innen Ashtanga Vinyasa under veiledning av Basia Lipska Larsen. Hennes hovedlærer er Astrid Holte Østbye. Hun har også påbygning innen Yin Yoga med Ulrica Norberg (ISHTA-Yin).

Linn oppdaget yoga for mange år siden og har utforsket flere yogastiler, men har siden 2014 vært en dedikert ashtanga-yogini. Linn forsøker å balansere yin og yang i yogapraksisen, og selv om ashtanga ligger hjertet nær er andre yogastiler et viktig innslag for å skape balanse. Hun er opptatt av viktigheten av dedikasjon til praksisen samtidig som man tar hensyn til daglige, ukentlige, månedlige og kanskje årlige svingninger og endringer i kropp og sinn. Hvor går skillet mellom det å skape unnskyldninger for seg selv og det å lytte til egne behov? Hvor går skillet mellom latskap og ahimsa (ikke-vold) mot seg selv?

Min morgenrutine: Kaffe og bok. Tid for meg selv på yogamatten og/eller meditasjon.  Morgentimene er hellige.
 

Verden trenger mer: Ro og stillhet.

Jeg tror på: Yoga. Snille mennesker.

Kjærlighet er: Veldig godt og veldig vondt.

Jeg kan ikke få nok av: Frisk luft og roser i kinnene, høsten, gode bøker, fine sanger, kaffe og solnedganger.
 
Yoga er: Å stille fluktuasjonene i sinnet. Å øke tilstedeværelse i sin egen kropp, sitt eget sinn og sitt eget liv. Å sette av tid til seg selv. Å være snill mot seg selv.
 
I år har jeg lyst til: Å spre yogaglede og være litt mindre streng med meg selv.
 
Mitt mantra for livet er: Be kind, but take no shit.