Malin

 

 

 

Malin har en lektorgrad som idrettspedagog fra Norges Idrettshøyskole, og underviser fulltid ved idrettsfag på videregående skole. I tillegg gjør hun det hun liker aller best, underviser Jivamukti Yoga.

Malin var på sin første yogaklasse på Elixia Colosseum oktober 2013. Karina var læreren, og hadde noe som het Jivamukti Yoga, og Malin ble hodestups forelsket i yogaformen (og litt i den nydelige læreren også;D). Hun bestemte seg fort for å bli yogalærer selv, og fullførte Jivamukti Yogas 300 timer Teacher Training i juni 2014. Siden har hun undervist på flere studioer og treningssentrer i Oslo.

Min morgenrutine: Etter en god frokost, sitter jeg i stillhet en liten stund før jeg freser ut døra. En rolig start på dagen er viktig for meg.

Verden trenger mer: Bevisste og reflekterte mennesker. Med andre ord flere som praktiserer yoga ;)

Jeg tror på: Kjærlighet. Ikke bare kjæreste-kjærlighet, men kjærlighet for alle og alt rundt deg.

Kjærlighet er: Å møte verden med intensjon om å ville andre vel.

Jeg kan ikke få nok av: Yoga!

Yoga erEn helhetlig praksis. Det handler ikke bare om hva du gjør på yogamatta, men også hva du gjør utenfor den. Yoga hjelper med å finne harmoni mellom psyke og soma. Og som jeg allerede har skrevet, det fører til bevisste handlinger. Det at vi blir mykere og sterkere er en hyggelig bonus.

I 2015 har jeg lyst til: Være god og gjøre godt.

Mitt mantra for livet er: «Lokah samastah sukhino bhavantu».

 

Hos Leela Yoga underviser Malin i Jivamukti Yoga