Tonje

 

 

Tonje er yogainstruktør og gründer, og er en av grunnleggerne av Leela Yoga. Hun har en bachelor i varehandelsledelse og en Master of Science i internasjonal ledelse, men i 2012 etter syv år med økonomistudier bestemte Tonje seg for å bli yogini på heltid og bruke tiden sin på å finne mer tilfredshet og glede gjennom yoga istedet.

Tonje ble for første gang introdusert for yoga i 2001, og har i løpet av de siste 14 årene fått en bred erfaring fra et vidt spekter av yogaklasser: vinyasa flow yoga, power yoga, hatha yoga, yin yoga og ashtanga yoga. Høsten 2012 bestemte Tonje seg for å ta yogapraksisen sin til et høyere nivå, og søkte yoga teacher training hos Absolute Yoga Academy i Thailand. I løpet av utdanningen fikk Tonje opplæring i asana- og pranayamapraksis, meditasjon, yogaanatomi og -fysiologi, ayurveda, pedagogikk og yogahistorie og -filosofi.

Tonje er i dag en Yoga Alliance sertifisert instruktør (RYT 500) i Vinyasa Flow Yoga fra School Yoga Institute, og er i tillegg utdannet innen yin, meditasjon, yoga nidra, reiki og shamic energy medicine.

 

Min morgen rutine: Meditasjon sittende i sengen, drikke 1,5 - 2 liter med vann etterfulgt av min morgenyogarutine og deretter frukt eller havregrøt til frokost.

Verden trenger mer: Lekne mennesker :) 

Jeg tror på: Positiv tenkning og å alltid føge magefølelsen og hjertet i alle avgjørelser.

Kjærlighet er: Tilgivende, ubetinget og sterk.

Jeg kan ikke få nok av: Reiser, bøker, alle typer juice, yogamatter, fine kjoler, musikk, sang, kunst, interiørdesign, mine fantastiske venner, og... en herlig kopp varm kaffe, selv om det ikke er spesielt "yogi" av meg :) 

Yoga er: Fred og lykke og mitt fristed når jeg føler meg stresset. 

I år vil jeg: Inspirere alle til å følge drømmene sine.

Mitt mantra for livet er: Let the beauty of what you love be what you do.