Tonje

 

 

Hei!

Mitt navn er Tonje og jeg er yogainstruktør og gründer og er en av grunnleggerne av Leela Yoga. Jeg er født og oppvokst i Osloområdet og har bodd i Norge mesteparten av livet. Når det er sagt så har jeg en enorm lidenskap for å reise og jeg har vært over mesteparten av verden både med og uten yogamatten min. Jeg har også bodd to semestre i Frankrike, første gang i Paris og siden i Aix-en-Provence i Syd-Frankrike. Jeg er med andre ord en ekspert på både ost og vin! 

I tillegg til å være yogainstruktør har jeg en bachelor i varehandelsledelse og en MSc i internasjonal ledelse fra Handelshøyskolen BI, men etter syv år med businesstudier, og en kort karriere i DNB, besluttet jeg å legge businesslivet på hylla og bli fulltids yogini istedet.

Første gang jeg ble inrodusert for yoga var i 2001, og siden da har jeg praktisert mange ulike typer yoga; Vinyasa Flow, Power Yoga, Hatha Yoga, Jivamukti Yoga, Yin Yoga, Yogic Arts og Ashtanga Yoga. Alle stilene inspirer og utvikler meg på sin måte.

Yoga er fantastisk for å styrke hjerte og sjel. Yoga og den tilhørende filosofien har hjulpet meg å finne et helt nytt tankesett og åpnet dører til en helt ny verden for meg.

Yoga er også fantastisk for å styrke og pleie kroppen. Jeg har alltid slitt mye med stive muskler og ledd, og her har yoga blitt en reddende engel som hjelper meg å holde stive muskler og ledd i sjakk. Etter en løpeskade hvor både hofte, ankel og kne var skadet, begynte jeg med yoga på fulltid, og det var da jeg bestemte meg for å ta min instruktørutdannelse.

Turen gikk til Yogasana/Absolute Yoga Academy på Koh Samui, Thailand. I løpet av kurset på 200 timer fikk jeg muligheten til å lære av Michel Besnard, Roslyn Yin, Carlos Pomeda, Akash Karia, Lindzay Chan, og Michelle Lam, og disse fantastiske lærerne har inspirert meg til å dele mitt budskap og min kjærlighet for yoga med andre. Jeg er i dag en Yoga Alliance sertifisert yogainstruktør i Vinyasa Flow Yoga.

Yoga har åpnet opp så mange dører i livet mitt og i undervisningen min ønsker jeg å inspirere andre til å følge drømmene sine og la hjerte lede an i livet. Jeg ønsker å vise at flere dører åpnes enn lukkes i livet om du velger å være tilstede i øyeblikkene og legger godhet og kjærlighet bak alt du gjør, og jeg ønsker at yogapraksisen din skal gi deg styrken du trenger til å takle hverdagen. 

Gleder meg til å se deg hos Leela Yoga!

 

Tonje xox