Veronica

Veronica Bruce tok sin teacher training i Yin med Cécile Roubaud på Eight Treasures Yoga. Bruce er utdannet med en bachelor i billedkunst ved Central Saint Martins i London og i dans ved Skolen for Samtidsdans i Oslo. Hun har jobbet utøvende i det frie feltet innen dans, scenekunst og billedkunst, med prosjekter som e-Harmoni på Black Box teater (2016), duo utstillingen Silicone Era på Destiny’s Atelier, og i performance av blant annet Karen Nikgol og Ann Liv Young. For tiden undersøker hun hvordan å oppleve og utøve sårbarhet, gjennom bevegelser og kroppsspråk forsker hun på individuelle og kollektive myke måter å være sammen på. Utforskelsen er en del danseforestillingen Soft, Together, som har premiere på Black Box teater i 2018.

Gjennom mange år med bevegelsesstudier, yoga, meditasjon, kampsport og tai chi praksiser, inspireres hun spesielt av yin yoga. Verden behøver å praktisere ro, tålmodighet, pasjon, dybde og stillhet. Gjennom yin kan vi oppøve evnen til å lytte. Yin er rolig og myk, men samtidig en aktiv og dyp energi. I stedet for å hige etter å hele tiden nå nye mål, kan vi praktisere å være tilstede, gradvis gi slipp og synke dypere inn.

Min morgenrutine: Står gjerne opp så jeg har god tid til å bare sitte i stillhet mens jeg våkner, lager håndbrygget kaffe med mandelmelk og tar alltid noen minutter på balkongen uansett vær for en liten smakebit av dagen.


Verden trenger mer: omsorg og tålmodighet


Jeg tror på: vennskap, naturen, repetisjon, respekt


Kjærlighet er: kompromissløs, frigjørende, tøff, overraskende og varm


Jeg kan ikke få nok av: kunst, kropp, bevegelse, reise, vann, musikk, berøring


Yoga er: tålmodighet, harmoni, energi og glede


In 2018 vil jeg: Gjøre mindre, og med det jeg gjør, gå enda dypere


Mitt mantra for livet er: Silence is a source of great strenght

 

Hos Leela Yoga underviser Veronica i YIN