Brazillian buttlift

Brazillian buttlift

Brazillian buttlift er en operasjon som innebærer å forstørre rumpa ved å bruke kroppens eget fett for å gi den ekstra volum. Rumpeløft har lenge vært svært populært i Brasil, og derfor blir det ofte referert til som «Brazillian buttlift» blant brasilianere, i tillegg til resten av verden.

Ved gjennomføring av et rumpeløft eller rumpeforstørrelse, kan man både øke volumet og størrelsen på rumpa, men også å fornye formen og utseendet etter eget ønske. De beste resultatene er de som både ser og føles så naturlig ut som mulig.

Økt interesse

Det har vært en eksplosjon i populariteten til brazillian buttlift de siste årene, og interessen øker både blant unge og eldre.

buttlift

Det finnes flere grunner til at interessen for Brazillian buttlift har vokst så mye de siste årene. I det moderne samfunnet har konseptet om en «ideell» kropp endret seg drastisk. I dag streber man etter en velformet figur med større hofter og rumpe.

Utenom ønske om den «ideelle» kroppen, finnes det flere andre grunner til hvorfor mange ønsker å utføre en rumpeforstørrelse. Hvis man har gått gjennom et betydelig vekttap, er det sannsynlig at rumpa blir slapp og mister formen i ettertid. Det er heller ikke uvanlig at kvinner i etterkant svangerskap, ønsker å stramme opp kroppen igjen etter fødsel.

Gjennomføring av operasjonen

I områdene der fettsugingen blir utført, blir fettet vasket og sentrifugert etter at det er fjernet fra de ønskede områdene. Vevet blir deretter transplantert inn i rumpa ved bruk av små kanyler for å oppnå ønsket effekt.

Brazillian buttlift operasjonen

Fjerning av fett fra kroppen får cellene til å miste blodtilførselen, og derfor vil de begynne å dø så snart fettet forlater kroppen. For å bevare så mye av fettet som mulig, blir fettet overført i tynne strimler som sprøytes inn i kroppen ved det ønskede område.

Hensikten bak operasjonen er å fjerne fett fra uønskede områder og flytte det til område i og rundt rumpa. Det er en rekke områder hvor fett kan fjernes fra, men de vanligste områdene er hofter og midje. Hvis fett fjernes herfra, vil man oppnå en smalere midje, noe som forbedrer resultatet av rumpeløftet fordi det gir en illusjon av en kroppsfasong med smal midje og brede hofter.

Er du egnet til å gjennomføre Brazillian buttlift?

Du kan vurdere å ta rumpeløft hvis du har god fysisk og psykisk helse og du samtidig sitter med et ønske om å forstørre rumpa. I tillegg bør det være en god del fett tilgjengelig på både hofter og midje, og bakdelen kan ikke være for stram. Hvis du har en asymmetrisk eller uforholdsmessig rumpe, har gjennomgått kraftig vektreduksjon, eller sliter med en flat eller løs rumpe, kan Brazillian buttlift være en mulighet.

Nikotin

Denne typen operasjon krever totalt røykeforbud i 2 uker før, og 3 uker etter inngrepet, alle former for nikotin bør unngås i denne perioden. Nikotin svekker fettcellenes overlevelse ved å redusere oksygentilførselen til vevet.

For å forvente et optimalt resultat, kan man ikke røyke eller bruke noen annen form for nikotin innenfor den anbefalte tidsperioden.

Tiden etter inngrepet

Det er anbefalt å drikke rikelig med vann i løpet av de tre første ukene etter operasjonen. En oppfølgingskontroll med fjerning av sting vil bli utført omtrent en uke etter operasjonen. Det anbefales ikke å bruke kompresjonsklær i området rundt rumpa i etterkant av inngrepet.

Tiden etter inngrepet

Ved områdene der man har fjernet fett, bør man ha kompresjon på i to uker etter inngrepet både natt og dag, så vel som i to uker til kun på dagtid.

Man kan vanligvis begynne å jobbe etter omtrent 2-3 uker, men dette forutsetter at man har en stillesittende og rolig jobb. Det er ok å starte lett trening etter 3 uker. Trening og belasting av rumpa vil i de fleste tilfeller være mulig etter 4-5 uker.

Det er anslått at 60-70% av fettet som blir transplantert fra et område til et annet, vil overleve. I perioden som følger etter inngrepet, er det av største betydning at vevet ikke gjennomgår verken belasting eller mye bevegelse. Som et resultat vil du etter operasjonen ikke kunne kjøre bil, sitte normalt i en stol eller sove på ryggen i minimum 3 uker.

Arrdannelse ved en Brazillian buttlift operasjon

Til tross for det mange tror, ​​er ikke inngrepet ved et rumpeløft forbundet med store arrdannelser. Noen få hull, vanligvis mindre enn 6 millimeter, vil være synlige. Disse vil for det meste bli mer eller mindre usynlige kun noen uker etter operasjonen.

Komplikasjoner knyttet til Brazillian buttlift

Enhver operasjon, uansett type, medfører en viss risiko for komplikasjoner som må tas i betraktning. Det er ganske usannsynlig at det vil oppstå store problemer ved denne typen inngrep, dette kommer av at det kun innebærer forflytning av eget kroppsvev.

Selv om de er uvanlig med komplikasjoner, så kan man fortsatt oppleve diverse komplikasjoner. De vanligste komplikasjonene er blant annet smerte, nummenhet, hevelse og misfarging.

Related Posts