grønn te

Hvordan selge grønn te?

Om man er en nettbutikk som Harney & sons, en kafe eller en nisjebutikk som ønsker å selge grønn te, så er det mange gode argumenter man kan reklamere med. Utvalget er stort og bruksområdene mange.

Hvis en skal finne en markedsføringsstrategi, så kan en velge for eksempel:

  • Grønn te sammen med diett hjelper med å gå ned i vekt.
  • Grønn te har flere dokumenterte helsegevinster.
  • Erstatt kaffe med grønn te på grunn av at den er mildere for magen og kommer i mange deilige og smakfulle varianter.
  • Denne drikken inneholder koffein som varer utover dagen og gir ekstra energi til fysisk trening og holder en mentalt fokusert.

Ekstra energi med grønn te

Hvor perfekt er det ikke å starte dagen med en deilig kopp te som gir energi som frigjøres utover morgenen. Mange velger å drikke grønn te på morgenen, til lunsj og på ettermiddagen hvis en skal trene etter jobb og skole. Det anbefales ikke å drikke grønn te eller ta tilskudd med grønn te på kveldstid siden koffeinet forblir effektivt i flere timer.

Kaffe inneholder koffein som gir raskt ekstra energi, men som ikke holder særlig lenge. Dette er en av grunnene til at de som drikker mye kaffe, må ha påfyll av energi. Grønn te har koffein som virker litt annerledes. Energinivået går ikke raskt opp som med kaffe. Energien øker stadig, men holder seg som i en jevn kurve lenger enn koffeinet fra kaffe.

Diett og vekttap med grønn te

For å tape vekt så må man gjøre to ting. Man må redusere kaloriinntaket i tillegg til å øke den fysiske aktiviteten gjennom dagen. Det hjelper kun litt å kutte ned og endre matvanene. Man går selvfølgelig noe ned i vekt, men det er ikke før aktivitetsnivået økes at vektreduksjonen virkelig merkes.

vekttap med grønn te

Når en er overvektig så er det vanskelig å både få nok motivasjon og energi til å bevege seg mere. Grønn te hjelper med å gi et «boost» som får energinivået opp i lengre tid om gangen. Da er det enklere å ta trappen istedenfor heisen, gå en litt lengre tur og for eksempel forsøke seg på å sykle til jobb eller skole.

Det er også gunstig å ta seg et glass grønn te som iste eller en kopp grønn te før en skal på treningsstudio på ettermiddagen. Dette er en tid på dagen det kan være vanskelig å finne nok energi til å hive seg i gang med trening. Litt ekstra energi kan føre til at man ikke utsetter treningsøkten, men motiveres til kanskje å yte det lille ekstra.

Miljøvennlige alternativer

Når man kjøper grønn te så er det mange som foretrekker å bruke ferdige te-poser. Dette er enda en ting som er med på å øke mengden søppel i søppelkassen og dermed øke vårt miljømessige fotavtrykk på planeten. For de som er miljøbevisste, så er det nå utviklet te-poser som er GMO-frie og fullstendig biologisk nedbrytbare.

I alle situasjoner hvor en kan velge miljøvennlige løsninger, og spesielt hvis det finnes biologisk nedbrytbare alternativer så bør en velge disse. Dette gjelder alt fra te-poser med grønn te til sugerør og andre engangsprodukter.

grønn te er sundt

Grønn te i løs vekt er kanskje det aller beste hvis en skal velge grønn te på den mest miljøvennlige måten. Da gjelder det å sjekke hva man så får den løse teen i. Hvis en får te i løsvekt så burde papirposene være komposterbare eller at en kan ha med eget glass og så videre. Alle bør unngå plastikk så mye som mulig.

Hvorfor velge grønn te i løsvekt?

De som sverger til grønn te og andre typer te og som daglig nyter te alene eller sammen med måltider, velger ofte grønn te i løsvekt. En ser raskt at te-bladene er større når man kjøper te i løsvekt enn de te-bladene som er i te-poser. Te-bladenes størrelse påvirker både smaken og styrken i større grad.

Det som skjer når ferske blader rulles til svært små biter så blir bitene raskere brunfargede og dette gjør at smaken blir sterkere. I Storbritannia foretrekker mange te som er laget av disse små bitene av te-blader som gir dem en sterk te. De komplimenterer denne sterke teen med sukker og melk.

Lager man grønn te fra te-blader i løsvekt, så vil det medføre litt ekstra i forberedelse enn hvis en kun slipper en te-pose opp i en kopp med kokt vann. En trenger mer utstyr og må kanskje lære seg ulike metoder for å få teen slik en liker den best. Når en lærer seg å mestre teknikken med å lage seg grønn te i løsvekt, så vil en sjelden gå tilbake til te-poser.

Related Posts